Vi behöver dig!

Nu letar vi dig som vill bli en av oss i sommar. Vi blir ett tajt gäng som jobbar intensivt tillsammans. Det är inte ”vi i servisen & dom i köket”, hos oss är alla en enda skön grupp som strävar mot samma mål tillsammans. Målet är en fantastisk matupplevelse med en service som är tipptopp och en totalupplevelse som ska andas glädje.
Vi behöver:

3 servispersonal som är vana att under högtryck och fullt ös ta bordsbeställningar, bära mat & har viss barkunskap. Det är inte många lugna stunder hos oss under sommaren, du ska därför vara stresstålig och kunna ha koll på många saker samtidigt men ändå vara lugn och trevlig. Du måste kunna prata och skriva svenska flytande.

2 kockar med erfarenhet av varmkök i ett sjuhelsikes tempo. Du är självständig i ditt arbete men kan ändå arbeta tillsammans i en grupp. Köket är varmt och stressigt men vi strävar efter att alltid ha en toppenstämning i arbetsgruppen. Du måste kunna prata och skriva svenska flytande.

6 personer till ”Piren”, glass och café. Där har vi oxå ett högt tempo där vi hjälper många som ska köpa glass, turister som lägger till med båt i gästhamnen eller människor som ska tanka sin båt i Sjömacken. De arbetsuppgifterna ingår i en anställning på Piren. Här är vi stresståliga, kan arbeta bra i grupp, pratar gärna engelska obehindrat och kanske ett till språk, gärna tyska. Krav är att du är minst 16 år gammal. Du måste kunna prata och skriva svenska flytande.

2 diskare som jobbar med hela gänget och ser till att porslin, kastruller och glas finns rena till restaurangen. Det är inte ett lätt arbete att stå i disken, det är tidvis tunga lyft och väldigt varmt. Du ska vara stresstålig och strukturerad. Du ska kunna prata och skriva svenska flytande.

ÄR DU DEN VI SÖKER? Skicka ett CV som berättar varför vi ska anställa just dej i sommar.
Vi erbjuder schemalagda timmar under hela arbetsperioden. 
Lön enligt avtal, OB samt semesterersättning.

Skicka ditt CV till info@by-charlie.se märk ansökan med vilken tjänst du söker. Vi vill ha er ansökan senast sista mars.
NU KÖR VI, Sommar 2020 here we come! känner sig u

öppettider

Läget är stängt för säsongen 
2019 
vi ses sommeren 2020

HÄNDER PÅ LÄGET

 Tack för 2019

Mat & dryck

Givetvis är smakupplevelsen av stor vikt, men minst lika viktigt är den totala upplevelsen när man kommer till oss. Att vara goda värdar ligger oss riktigt varmt om hjärtat och vi vill att våra gäster ska ha det riktigt, riktigt bra! Målet är att ni ska lämna restaurangen mätta, glada, inspirerade med tanken - Det här vill vi uppleva igen"