välkommen

Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.

 

MATEN

Vi på Läget har det som högsta prioritet att jobba med bra råvaror.  Vi har ett nära samarbete med Kjelle på Femöre Rökeri som levererar den rökta rödingen på vår meny.

Premiär lunch 9/4

Lunchpremiär på Restaurang Läget

Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.

öppettider

Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.

 

Premiär lunch 9/4

Lunchpremiär på Restaurang Läget

Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.

VÄRDSKAPET

Givetvis är smakupplevelsen av stor vikt, men minst lika viktigt är den totala upplevelsen när man kommer till oss. Att vara goda värdar ligger oss riktigt varmt om hjärtat och vi vill att våra gäster ska ha det riktigt, riktigt bra! Målet är att ni ska lämna restaurangen mätta, glada, inspirerade med tanken - Det här vill vi uppleva igen"

Drycken

Är det något vi gillar så är det att kombinera maten vi lagar med högkvalitativ dryck, och på så sätt leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi är noga med att alltid vara uppdaterade med rätt dryck till rätt tallrik mat. Vi har ett för Läget bra utbud av öl och vin, allt från en Stor Stark till  Husets Röda och Vita som är organiska. Vill ni ha det där lilla extra och speciella så ska vi göra vårt yttersta för att tillmötesgå era önskemål. Baren är till storleken liten men vi strävar efter att ha det lilla extra i vårt sortiment.