


välkommen
Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.


MATEN
Vi på Läget har det som högsta prioritet att jobba med bra råvaror. Vi har ett nära samarbete med Kjelle på Femöre Rökeri som levererar den rökta rödingen på vår meny.

Premiär lunch 9/4
Lunchpremiär på Restaurang Läget
Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.
öppettider
Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.
Premiär lunch 9/4
Lunchpremiär på Restaurang Läget
Bra råvaror är A och O i ett restaurangkök. Vi strävar efter att använda så bra råvaror som möjligt, såsom närodlat, MSC-märkt fisk och skaldjur med mera.
VÄRDSKAPET
Givetvis är smakupplevelsen av stor vikt, men minst lika viktigt är den totala upplevelsen när man kommer till oss. Att vara goda värdar ligger oss riktigt varmt om hjärtat och vi vill att våra gäster ska ha det riktigt, riktigt bra! Målet är att ni ska lämna restaurangen mätta, glada, inspirerade med tanken - Det här vill vi uppleva igen"